Wijnand Stomp kids comedy show 4+

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wijnand Stomp kids comedy show 4+

9 februari @ 15:00 - 16:00

€9.50
Voor familievoorstelling voor iedereen van 4 tot 104 / kaarten 9,50 p.p.

 

Wijnand Stomp, alias Mister Anansi, is kids Comedian en één van de beste theatrale-vertellers van Nederland. Met humor, aanstekelijke ondeugd en een tikkeltje wijsheid weet hij jong en oud te boeien. Razendsnel wisselt Stomp van personage en sleurt hij je mee in een stroomversnelling van verhalen met nieuwe en oude Anansi liedjes. In een tijd waar communicatie vaak via beeldschermen verloopt, houdt Stomp de verteltraditie levend.

In deze comedy show vertelt Wijnand waarom hij doet wat hij doet en waarom hij dat doet. Een tipje van de sluier… het is allemaal de schuld van zijn oma die hem ooit de bijnaam ‘Anansimannetje’ gaf. Wil jij weten hoe dit nou precies zit? Kom dan ook luisteren, genieten en lachen tijdens de Wijnand Stomp kids comedy show.

Stomp vertelt hoe Anansi in één dag popster wordt. Koning “Anthony Got-it the First” heeft alle horloges van zijn onderdanen afpakt om zelf als enige bij de tijd te zijn. Op een dag leent Anansi het horloge van de koning, want lenen is geen stelen, toch? Alleen vergeet Anansi het geleende horloge terug te brengen. Dat is niet zo slim…

De spin Anansi is een klassieke held uit de Afro-Caribische vertelcultuur, maar zo universeel van karakter dat hij oceanen en cultuurverschillen overbrugt alsof het regengootjes langs de stoeprand zijn. Anansi heeft altijd honger, maar werken voor de kost? Echt niet! Om zijn buik vol te krijgen verzint hij de meest creatieve trucs. De spin raakt altijd verstrikt in zijn eigen spinsels. Toch weet hij zich op onnavolgbare wijze door list en bedrog er steeds weer uit te wurmen. 

Gegevens

Datum:
9 februari
Tijd:
15:00 - 16:00
Kosten:
€9.50
Evenement Categorieën:
, , ,

Tickets

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.