TORI TALK 12 TOT 112 JAAR

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

TORI TALK 12 TOT 112 JAAR

23 februari @ 20:00 - 21:30

€10.00

Theatermaker Wijnand Stomp presenteert een multimediale interactieve lezing met video en verhalen. Stomp neemt u mee in bijzondere de wereld van de ANANSI VERTEL TRADITIE. In een mix van theater, comedy en documentaire brengt hij het publiek op een vrolijke & indringende manier in contact met verhalen over het slavernijverleden.

 

De flamboyante Mister Anansi (Wijnand Stomp),

toont enkele mini-documentaires van zijn bijzondere ontmoetingen gedurende zijn reis langs de Trans-Atlantische-Driehoek;  Zeeland – Ghana – St Eustatius. Mister Anansi vertelt over de nieuwe verhalen die hij daarvan heeft gemaakt. Zo weeft hij een web van het slavernijverleden van Nederland met persoonlijke verhalen van overzee.

Het publiek maakt in de onderhoudende presentatie met video en storytelling kennis met verhalen van mensen op drie continenten die allen via het slavernijverleden met ons verbonden zijn.


Aan het einde van de voorstelling laat Mister Anansi zijn publiek op een briefje schrijven wat hun persoonlijke link is met slavernij en geeft deze mee met de wind zodat er nooit meer slavernij zal zijn.

Gegevens

Datum:
23 februari
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€10.00
Evenement Categorieën:
, , , ,
Site:
www.theaterelswout.nl

Locatie

Theater Elswout
Elswoutslaan 24-a
Overveen, NH 2051AE Nederland
Telefoon
023 – 820 0460
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Theater Elswout
Telefoon
023-8200460
E-mail
info@theaterelswout.nl
Bekijk de site van Organisator

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar