BROER KONIJN 3 tot 103 jaar

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BROER KONIJN 3 tot 103 jaar

16 oktober 2021 @ 15:00 - 16:00

€8.50

KINDERBOEKENWEEK SPECIAL

ROLAND COLASTICA vertelt

BROER KONIJN

Alle konijnen in de wereld zijn heel bijzonder dat weet ieder kind. Broer Konijn heeft een missie. Hij wil alle kinderen aan het lezen krijgen. Dat doet hij met zijn lange oren. Er dreigt echter gevaar. Kom met je knuffel konijn helpen. Zodat dit avontuur goed afloopt?

Meneer Anansi  is zeer verguld dat zijn goede vriend 2 dagen dagen intieme Theater Elswout bezoekt. Roland Colastica is niet alleen een kinderboekenschrijver, ook een geweldige flamboyante verteller. Groot en klein kom je laven aan warme verhalen van onze internationale gast uit Curacao. Speciaal voor de Kinderboekenweek is dit fenomeen uit het Caribisch Koninkrijk in Nederland.root en klein kom je laven aan warme verhalen van onze internationale gast uit Curacao. Speciaal voor de Kinderboekenweek is dit fenomeen uit het Caribisch Koninkrijk in Nederland.


Mede mogelijk gemaakt door DE SCHRIJVERCENTRALE


ATTENTIE: TICKETS PER PERSOON!

ONLINE RESERVEREN IS GEWENST 


 Corona regels Voor de voorstellingen is een coronatoegangsbewijs nodig. Bij deze voorstellingen wordt de anderhalve meter afstand los gelaten. Er zit dus geen 1,5 meter afstand tussen u en andere bezoekers tijdens de voorstelling in de zaal. Daarnaast is ook een mondkapje niet meer verplicht. Het staat u natuurlijk vrij om dit wel te dragen tijdens uw bezoek.


DONATIE

Door COVID zijn onze inkomsten lager dan gewoonlijk.

U kunt ons in deze moeilijke tijd steunen door een extra donatie te doen. Alvast onze dank, namens de familie Anansi.


NOTE:

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en gaan samen de strijd tegen CORONA aan. 
Alleen als u geen verkoudheidsverschijnselen of koorts heeft mogen wij u toelaten.
Ga met uw kids vooraf thuis naar het toilet.

Gegevens

Datum:
16 oktober 2021
Tijd:
15:00 - 16:00
Kosten:
€8.50
Evenement Categorieën:
, , , , , , , , ,

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar