Mister Anansi 4+

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mister Anansi 4+

26 oktober @ 10:00 - 11:00

€7.50 – €9.50
De afsluiter van de HERFSTVAKANTIE gaat over SUPER SPIN ANANSI
Een familievoorstelling voor iedereen van 4 tot 104
KAARTEN: voor kinderen €7,50 en voor volwassenen €9,50

Wijnand Stomp, alias Mister Anansi, is kids Comedian en één van de beste theatrale- Anansi vertellers van Nederland. Met humor, aanstekelijke ondeugd en een tikkeltje wijsheid weet hij jong en oud te boeien. Razendsnel wisselt Stomp van personage en sleurt hij je mee in een stroomversnelling van verhalen met nieuwe en oude Anansi liedjes. In een tijd waar communicatie vaak via beeldschermen verloopt, houdt Stomp de Anansi verteltraditie levend.

In deze comedy show vertelt Wijnand waarom hij doet wat hij doet en waarom hij dat doet. Een tipje van de sluier… het is allemaal de schuld van zijn oma die hem ooit de bijnaam ‘Anansimannetje’ gaf. Wil jij weten hoe dit nou precies zit? Kom dan ook luisteren, genieten en lachen tijdens de Wijnand Stomp kids comedy show.

De spin Anansi is een klassieke held uit de Afro-Caribische vertelcultuur, maar zo universeel van karakter dat hij oceanen en cultuurverschillen overbrugt alsof het regengootjes langs de stoeprand zijn. Anansi heeft altijd honger, maar werken voor de kost? Echt niet! Om zijn buik vol te krijgen verzint hij de meest creatieve trucs. De spin raakt altijd verstrikt in zijn eigen spinsels. Toch weet hij zich op onnavolgbare wijze door list en bedrog er steeds weer uit te wurmen. 

Gegevens

Datum:
26 oktober
Tijd:
10:00 - 11:00
Kosten:
€7.50 – €9.50
Evenement Categorieën:
, , , , , , ,
Website:
www.theaterelswout.nl

Locatie

Theater Elswout
Elswoutslaan 24-a
Overveen, NH 2051AE Nederland
Telefoon:
023 – 820 0460
Website:
theaterelswout.nl

Organisator

Theater Elswout
Telefoon:
023-8200460
E-mail:
info@theaterelswout.nl
Website:
theaterelswout.nl

Tickets

24 beschikbaar
Mister Anansi KIDS7.50
19 beschikbaar
Mister anansi VOLW9.50