Lisa en de gestolen winter 2+

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lisa en de gestolen winter 2+

4 januari @ 15:00 - 16:00

€8.50

** voor iedereen van 2 tot 102 jaar | kaarten kids € 8,50 | volwassen € 8,50 

In deze vrolijke meespeel-voorstelling neemt Wijnand Stomp iedereen mee op een wonderbaarlijke zoektocht. Het koffertje van meneer de Winter is kwijt. Zonder dit koffertje is er dit jaar geen sneeuw en geen ijspret.

‘Lisa woont op een tropisch eiland en vraagt zich af waarom daar altijd de zon schijnt en het nooit winter is. Ze wil ook wel eens sneeuw en ijs. Ze gaat het aan meneer de Winter vragen. Meneer de Winter is de baas van sneeuw en ijs. Hij  woont in het land van IJskoud, hoog in het Noorden. Als Lisa daar aankomt schijnt de zon volop. Alle mensen lopen in hun zwembroek rond. In IJskoud lopen ze te puffen het is er veel te warm. Iemand heeft het koffertje van meneer de Winter gestolen. Nu kan hij geen winter maken. Hij kan het niet laten sneeuwen en is er geen ijs om op te schaatsen. Wie weet waar het koffertje van meneer Winter is?’

** Kom ook. Wie weet speel jij het meisje Lisa. En mag je helpen het gestolen koffertje weer terug te vinden zodat het weer winter wordt.

Liedje: Muts op, sjaal om, jas aan, klaar om op reis te gaan, blote voeten door het zand, ga ik naar een ander land. Neem ik laarzen mee voor in de sneeuw.

Gegevens

Datum:
4 januari
Tijd:
15:00 - 16:00
Kosten:
€8.50
Evenement Categorieën:
, , , , , , , ,
Site:
www.theaterelswout.nl

Locatie

Theater Elswout
Elswoutslaan 24-a
Overveen, NH 2051AE Nederland
Telefoon:
023 – 820 0460
Site:
theaterelswout.nl

Organisator

Theater Elswout
Telefoon:
023-8200460
E-mail:
info@theaterelswout.nl
Site:
theaterelswout.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available