Festa Familia 2+ UITVERKOCHT

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Festa Familia 2+ UITVERKOCHT

30 december 2019 @ 15:00 - 16:00

€8.50

* Festa Familia

Een winter familiefeest voor iedereen 2 tot 102 jaar

Kaartje € 8,50 per persoon

In een klein bergdorpje hier ver vandaan staan zes huisjes op zes heuveltoppen. In het grootste huis op de hoogste top woont de burgemeester, met uitzicht over zijn dorp. Hij is ook postbode, loodgieter, timmerman en veel meer. Er is tenslotte altijd wat te doen in het dorp. En nu is ook het grote winter familiefeest aantocht! Maar de burgemeester heeft het zo druk met het rondbrengen van de winterpost, dat hij alle voorbereidingen mist. Hij ziet niet dat in alle huizen kaarsen branden. Dat de lekkerste maaltijden worden klaar gemaakt. En dat iedereen z’n mooiste kleren aantrekt. Eén jongetje vindt het maar raar, zo’n burgemeester die het grote winterfeest nooit viert. Samen met alle kinderen uit het dorp verzint hij een plan. Zou het lukken…?

Met prachtige poppen en prenten brengen verteller Wijnand Stomp en vormgeefster Marit Adriaanse het kleine bergdorpje tot leven. Samen met het publiek maken ze van Festa Familia een winterfeest voor groot en klein. Kom ook en neem gerust je hele familie mee!

* Na afloop drinken we bij een vuurtje warme chocomelk of glühwein.

Gegevens

Datum:
30 december 2019
Tijd:
15:00 - 16:00
Kosten:
€8.50
Evenement Categorieën:
, , , , , , ,
Site:
www.theaterelswout.nl

Locatie

Theater Elswout
Elswoutslaan 24-a
Overveen, NH 2051AE Nederland
Telefoon:
023 – 820 0460
Site:
theaterelswout.nl

Organisator

Theater Elswout
Telefoon:
023-8200460
E-mail:
info@theaterelswout.nl
Site:
theaterelswout.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available