BELLE en het BEEST 2 tot 102 jaar

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BELLE en het BEEST 2 tot 102 jaar

30 april @ 10:00 - 11:00

€10.00
Voor de hele FAMILIE; groot en klein vanaf 2 tot 102 jaar

Tante Jewel is zo’n typisch Antilliaanse tante met krulspelden en een onvervalst accent. Ze gooit Belle & het Beest in haar Caribische cocktailshaker en zal het aan alle dorstige toehoorders uitschenken. Wijnand Stomp duikt voor deze voorstelling in de huid van zijn lievelingstante en verzorgt een hilarische en ontroerende Grimm-vertelling. Over de mooie, arrogante prins Flamboyant die door een vloek van de tovenares in een afschuwelijk beest wordt veranderd. ‘Ai no, mi pobre Dushi!’ Alleen als iemand verliefd wordt op de prins, kan de vloek worden verbroken. Maar dat moet dan wel gebeuren voor zijn 21ste verjaardag, voordat het laatste rozenblaadje van de roos van de tovenares zal vallen. Tante Jewel gooit al haar Antilliaanse charmes in de strijd om een verliefde prinses voor hem te zoeken.


ATTENTIE: TICKETS PER PERSOON / ONLINE RESERVEREN IS GEWENST

DONATIE
ONS THEATER WORDT MEDE GERUND DOOR VRIJWILLIGER EN ONTVANGT GEEN OVERHEID STEUN. WE DRAAIEN GEHEEL OP DE KAART VERKOOP. U KUNT NATUURLIJK DONATEUR WORDEN EN ZO MEE HELPEN DAT KINDEREN NAAR DE MEEST PRACHTIGSTE VERHALEN KUNNEN BLIJVEN KIJKEN, LUISTEREN EN MEEDOEN.U KUNT ONS ALTIJD STEUNEN DOOR EEN EXTRA DONATIE TE DOEN. ALVAST ONZE DANK, NAMENS DE FAMILIE ANANSI.

Gegevens

Datum:
30 april
Tijd:
10:00 - 11:00
Kosten:
€10.00
Evenement Categorieën:
, , , , , , , , ,
Site:
www.theaterelswout.nl

Locatie

Theater Elswout
Elswoutslaan 24-a
Overveen, NH 2051AE Nederland
Telefoon
023 – 820 0460
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Theater Elswout
Telefoon
023 – 820 0460
Bekijk de site van Organisator

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar