ANANSI valentijn special 4 tot 104 jaar

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ANANSI valentijn special 4 tot 104 jaar

14 februari @ 15:00 - 16:00

€10.00

ANANSI Valentijn special 

Wijnand Stomp tovert allerlei flamboyante Caribische personages en verhalen uit zijn Anansi hoed. 

Dit keer is Anansi heimelijk stapelverliefd op Senora, de dochter van Koning Baas. Hoteldebotel tot over zijn oren verliefd! Alleen durft Anansi het haar niet te vertellen. Koning Baas heeft grote plannen voor zijn dochter Senora. Ze moet trouwen met een rijke man, liefst een prins natuurlijk. Senora wil zangeres worden, dat is haar grootste wens. Anansi vermomt zich als beroemde talentscout en belooft haar te helpen om haar droom waar te maken. Zal de list werken en Anansi het hart van Senora voor zich winnen? 


ATTENTIE: TICKETS PER PERSOON  / ONLINE RESERVEREN IS GEWENST

Wijnand Stomp, alias Meneer Anansi, is meester verteller, kids comedian en dé theatrale Anansi-verteller van Nederland en woonachtig in Haarlem. De tijdloze uitstraling van het klassieke spinnen-mannetje weet  Stomp op originele wijze te mixen met eigentijdse avonturen. 

Met humor, aanstekelijke ondeugd en een tikkeltje wijsheid weet hij jong en oud te boeien. De tijdloze uitstraling van het klassieke spinnen-mannetje mixt Stomp op originele wijze met eigentijdse avonturen. In een tijd waar communicatie vaak via beeldschermen verloopt, houdt Stomp  de ANANSI verteltraditie levend.

Gegevens

Datum:
14 februari
Tijd:
15:00 - 16:00
Kosten:
€10.00
Site:
www.theaterelswout.nl

Locatie

Theater Elswout
Elswoutslaan 24-a
Overveen, NH 2051AE Nederland
Telefoon
023 – 820 0460
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Theater Elswout
Telefoon
023 – 820 0460
Bekijk de site van Organisator

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar