PARTIJTJE & SCHOLEN

HOERA IK BEN JARIG!!!

JARIG?  Zoek je een leuke plek om je kinderfeestje te vieren? Kom dan met al je vriendjes en vriendinnetjes naar het theater voor een leuke of spannende voorstelling in het ‘Huisje Vol Verhalen’! De jarige staat bij ons in de ‘spotlight’! Natuurlijk zingen we jou met z’n allen toe.

  • Privé feestje met voorstelling is ook mogelijk. Kosten tot 10 kinderen € 250,- (extra € 17,50 per kind)
    (* We gaan aan de verjaardagstafel de cadeaus 🎁 uitpakken, liedjes zingen, de zelf meegebrachte taart 🍰 eten en limonade drinken. Als kers op de taart naar het theater voor een feestelijke meespeel voorstelling.

Hoe super leuk is het om in een voorstelling van Meneer Anansi mee te doen. Kids-comedian Wijnand Stomp gooit alles in de ‘verhalen mixer’. Op onnavolgbare wijze maakt hij er een verhalen feest van. 

*Verhalen maken met Meneer Anansi’ is gebaseerd op de interactieve televisie serie die Stomp maakte KRO-kindertijd. Zie hieronder een aflevering van KRO-kindertijd.

 

SCHOLEN  

Het is ook mogelijk om een besloten voorstelling te reserveren voor voor een schoolreisje, groepen, scholen, naschoolse opvang en schoolreisjes

NATUUR, MILIEU, CULTUUR, SLAVERNIJ & KOLONIAAL

U kunt kiezen uit een scala aan voorstellingen geschikt voor diverse leeftijden zoals; ‘De Mooiste Vis van de Zee’ (2+)  ‘Een ijsbeer in de tropen’ (2+) ‘Monkie'(0+)‘Lisa & de Bruine Prins’ (4+ kleuters) –  ‘Mister Anansi leert de wereld lachen’ (4+) – Een zee vol Verhalen (6+) –

  • Kosten vanaf  € 450,-  | max 65 kinderen en begeleiders | bij een boeking. van een 2e voorstelling  op dezelfde dag krijgt u korting van € 50,-  

BEDRIJFSUITJE?

Wij stellen onze expertise graag beschikbaar voor  uw bedrijfs- of team uitjes. Met veel plezier produceren wij special voor u een theatrale happening. Een bezoek aan het ‘Huisje Vol Verhalen is uitstekend te combineren met een ontspannende wandeling op het sprookjesachtige landgoed van Elswout.