FEESTJE VIEREN?

HOERA IK BEN JARIG!!!

Ben jij jarig en zoek je een leuke plek om je kinderfeestje te vieren? Kom dan met al je vriendjes en vriendinnetjes naar het theater voor een leuke of spannende voorstelling in het ‘Huisje Vol Verhalen’! De jarige staat bij ons in de ‘spotlight’! Natuurlijk zingen we jou met z’n allen toe.

  • Privé feestje met voorstelling is ook mogelijk. Kosten tot 10 kinderen € 200,- (extra € 17,50 per kind)

Hoe super leuk is het om in een voorstelling van Wijnand Stomp mee te doen. Kids-comedian Wijnand Stomp gooit alles in de ‘verhalen mixer’. Op onnavolgbare wijze maakt hij er een verhalen feest van. 

*Verhalen maken met Wijnand Stomp’ is gebaseerd op de interactieve televisie serie die Stomp maakte KRO-kindertijd. Zie hieronder een aflevering van KRO-kindertijd.

 

SCHOOLREISJES EN GROEPEN  

Het is ook mogelijk om een besloten voorstelling te reserveren voor voor een schoolreisje, groepen, scholen, naschoolse opvang en schoolreisjes (NATUUR EN CULTUUR). U kunt kiezen uit een scala aan voorstellingen geschikt voor diverse leeftijden zoals; ‘De Mooiste Vis van de Zee’ (2+)  ‘Een ijsbeer in de tropen’ (2+) ‘Monkie'(0+)‘Lisa & de Bruine Prins’ (4+ kleuters) –  ‘Mister Anansi leert de wereld lachen’ (4+) – Een zee vol Verhalen (6+) – 

  • Kosten vanaf  € 450,-  | max 70 kinderen en begeleiders | bij 2 vst  op 1 dag korting op de 2e boeking.

BEDRIJFSUITJE?

Wij stellen onze expertise graag beschikbaar voor  uw bedrijfs- of team uitjes. Met veel plezier produceren wij special voor u een theatrale happening. Een bezoek aan het ‘Huisje Vol Verhalen is uitstekend te combineren met een ontspannende wandeling op het sprookjesachtige landgoed van Elswout.